Atag One thermostaat


De Atag One is de geheel vernieuwde thermostaat van Atag.ATAG One 2014 150x10.indd

Dé thermostaat die met u meedenkt en vooruitkijkt

ATAG One, nu verkrijgbaar bij Tieleman Installatie uw ATAG SelectDealer in de regio Hoeksche Waard en omstreken.

Warmte, comfort, intelligent, in contact, gemakkelijk, up-to-date en altijd verbonden.

De kernwoorden van ATAG One.

Eenvoudig te installeren, in te stellen en op afstand te bedienen. Geen ingewikkelde programma’s en uitgebreide gebruikshandleiding. Alle programma’s zijn gemakkelijk in te stellen. Altijd en overal! Thuiskomen in een behaaglijke woning of onverwacht wat langer buiten de deur? Geen probleem met ATAG One. Uw kamertemperatuur is gemakkelijk te regelen via de consumenten app. Op tablet, desktop of smartphone. Probleemloos en zonder abonnementskosten. 

De cv-ketel en thermostaat ATAG One staan met elkaar in verbinding: Water van de cv-installatie bijvullen? Onverhoopt een storing? ATAG One geeft van tevoren – zowel aan u als aan uw installateur – een melding. Altijd verbonden met de mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met uw installateur.

ATAG One: de gebruiksvriendelijke thermostaat die het efficiënt verwarmen van uw woning mogelijk maakt, geheel volgens de wensen van de consument.

Meer informatie over ATAG One? Bel Tieleman Installatie en wij laten u laat u graag kennismaken met de warmte die ATAG One kan bieden.